Brugerguide til Aiseesoft MP4 Video Converter


Selvom Aiseesoft MP4 Video Converter er brugervenligt opbygget, så kan det alligevel være rart at læse en dansk brugerguide til programmet. Vi har derfor skrevet en dansk brugerguide som viser hvordan man konverterer en videofil til MP4 videoformatet.

Download MP4 Video Converter


Efter du har downloadet og installeret Aiseesoft MP4 Video Converter skal du starte programmet op. Du bliver nu mødt med følgende vindue.


MP4 Converter brugerguide 1I toppen af Aiseesoft MP4 Video Converter er værktøjslinjen med File, Edit, Clip, Tools og Help. Det er de overordnede funktioner du kan aktivere her.

De større knappen nedenunder værktøjslinjen er Add Video, Effect, Trim, Crop og Preferences. Disse knapper fungerer som genveje til de mest brugte funktioner i Aiseesoft MP4 Video Converter.

I midten af vinduen er kort beskrevet en enkel fremgangsmåde til at konvertere videofiler til MP4. Til højre herfor kan du køre et "smugkig" på en videofil du har tilføjet programmet.

I bunden af vinduet er de tekniske indstillinger til Aiseesoft MP4 Video Converter - bla. hvilken profil du ønsker at bruge under konverteringen og hvor den færdige MP4 videofil skal gemmes.


Konvertere en videofil til MP4

Her vil vi kort vise hvordan du importerer en videofil i Aiseesoft MP4 Video Converter og konfigurerer indstillinger, så den du får konverteret videofilen til MP4.

Start med at klikke på Add Video knappen og vælge Add Video igen. Find den videofil du ønsker at få konverteret.


MP4 Converter brugerguide 2Videofilen er nu indlæst i Aiseesoft MP4 Video Converter og er synlig i midten af vinduet. Du skal nu indstille den profil du ønsker at benytte til at konvertere videofilen - profilen definerer hvilket output videoformat du ønsker og hvilken opløsning videofilen skal vises i.

Klik på drop-down knappen i bunden af programmet ved siden af "Profil:" og vælg profilen "MPEG-4 Video (*.mp4)".


MP4 Converter brugerguide 3For at indstille opløsning og andre tekniske aspekter ved den færdige MP4 videofil skal du klikke på knappen Settings. Den befinder sig til højre for knappen du brugte til at vælge profilen. Her kan du f. eks vælge en højere opløsning.


MP4 Converter brugerguide 4Vælg nu den placering du ønsker at gemme den færdige MP4 videofil. Klik på knappen Browse og vælg f. eks dit Skrivebord. Klik på den store Convert knap i nederste højre hjørne for at starte konverteringen.


MP4 Converter brugerguide 5MP4 Converter brugerguide 6


Download MP4 Video Converter


Copyright © 2011 MP4-Converter.dk - Administreres af softwareforhandleren e-Gear.dk. Alle rettigheder forbeholdes.